KERESÉS

INDÍT
12/119

Bianco Evento - Dalila, Ivory, PlusSize:44

2019 KOLLEKCIÓ, SZALONBAN

Monaco Esküvői Szalon / Bianco Evento / DALILA menyasszonyi ruha.
Készleten: Ivory, PlusSize44-2XL. Egy méret kiengedhető, egy méret bevehető. Viselhető alsószoknyával vagy nélküle. 

Ajándék: 10.000 Ft ingyen kellék bérlés.
Bérleti díj 119.000 Ft, vagy kedvezményesen 109.000 Ft a First-/Last Minute esetekre, részletek a kategória ismertetőnél és a MONACO Szalonban.
A bérleti szolgáltatás tartalmazza: a ruhát a  fotón látható övvel, a ruhapróbákat szakirányú segítővel (stylist, varrónő), az alakraigazítást, hosszbeállítást/ szabás-varrást, az uszályfelrögzítés kivitelezését, alsószoknyát, az esküvő előtti és utáni tisztíttatást, vasalást.
2./ Bérleti díj 129.000 Ft, vagy kedvezményesen 119.000 Ft a First-/Last Minute esetekre, bármely másik Bianco Evento övvel és/vagy boleróval kiegészítveA bérleti szolgáltatás tartalmazza: a ruhát bármely Bianco Evento övünket, 
a ruhapróbákat szakirányú segítővel (stylist, varrónő), az alakraigazítást, hosszbeállítást/ szabás-varrást, az uszályfelrögztés kivitelezését, alsószoknyát, az esküvő előtti és utáni tisztíttatást, vasalást.
10.000 Ft egyszeri díjkedvezmény a Monaco Szalon és a menyasszony közötti legalább 100 km távolsága esetén. Esküvőt követően a ruha visszajuttatása történhet futárszolgálattal.

KEDVENC

HITVALLÁSOM

"Szerencsésnek érzem magam, mert életformaként tehetem azt, amit a legjobban szeretek. Hozzátehetek mások életéhez, vágyaihoz örömet, sikereket!"

Menyasszonyi ruha

ÍRJON NEKÜNK!

KÜLDÉS

GALÉRIA

  BEMUTATKOZÁS    |     GY.I.K.    |     ELÉRHETŐSÉG      |