KERESÉS

INDÍT
5/7

Wilvorst bőr cipő 0292-448316/10 Ár:49.900 Ft

SZALONBAN

Extravagáns, fiatalos ünnepi megjelenés az egyedi stílust igénylő férfiaknak. WILVORST fekete színű, dombornyomott kézműves bőr cipőjét csatok teszik különlegessé. 
A cipő minőségének fenntartása érdekében a használatot követően kezelje azt cipőviasszal! Válassza ki a cipőviaszból a megfelelő színt, a színtelen is alkalmas, majd vékony, puha ruhával viaszozza be a cipőt alaposan. A cipő a viszt 10-20 perc elteltével képes felvenni. Az idő letelte után a cipőt tiszta puha ruhával törölgesse át, eltávolítva róla a felesleges viaszt. Javasoljuk a cipőt papírba csomagolva eltenni a cipős dobozba, mert a papír magába szívja a nedvességet a cipőről. Mindig használjon sámfát, hogy a cipő megtartsa szép formáját.
A cipő kérhető szalonunkban, illetőleg elérhetőségeinken futárszolgálattal 5 munkanapos kiszállítással, a WILVORST raktárkészlet függvényében. Keressen bennünket igényével!

KEDVENC

Férfi cipő:
Az elegáns cipő a magára sokat adó férfi ünnepi viseletének elmaradhatatlan kiegészítője.

HITVALLÁSOM

"Szerencsésnek érzem magam, mert életformaként tehetem azt, amit a legjobban szeretek. Hozzátehetek mások életéhez, vágyaihoz örömet, sikereket!"

Menyasszonyi ruha

ÍRJON NEKÜNK!

KÜLDÉS

GALÉRIA