KERESÉS

INDÍT
7/7

Wilvorst lakkbőr cipő 0222-448319/.. Ár:47.900 Ft

KÉRHETŐ

Kényelmes viseletet biztosít a WILVORST a kézműves lakkbőr cipőjével, a magas rüszttel rendelkező urak számára is. A klasszikus elegancia párosul a modern igényekkel, fekete, barna és kék színekben elérhető, a ragyogó lakkfény emeli az ünnepi pompát.
A cipő minőségének fenntartása érdekében a használatot követően kezelje azt cipőviasszal! Válassza ki a cipőviaszból a megfelelő színt, a színtelen is alkalmas, majd vékony, puha ruhával viaszozza be a cipőt alaposan. A cipő a viszt 10-20 perc elteltével képes felvenni. Az idő letelte után a cipőt tiszta puha ruhával törölgesse át, eltávolítva róla a felesleges viaszt. Javasoljuk a cipőt papírba csomagolva eltenni a cipős dobozba, mert a papír magába szívja a nedvességet a cipőről. Mindig használjon sámfát, hogy a cipő megtartsa szép formáját.
A cipő kérhető a szalonunkban, illetőleg elérhetőségeinken futárszolgálattal 5 munkanapos kiszállítással, a WILVORST raktárkészlet függvényében. Keressen bennünket igényével!

KEDVENC

Férfi cipő:
Az elegáns cipő a magára sokat adó férfi ünnepi viseletének elmaradhatatlan kiegészítője.

HITVALLÁSOM

"Szerencsésnek érzem magam, mert életformaként tehetem azt, amit a legjobban szeretek. Hozzátehetek mások életéhez, vágyaihoz örömet, sikereket!"

Menyasszonyi ruha

ÍRJON NEKÜNK!

KÜLDÉS

GALÉRIA