KERESÉS

INDÍT
3/66

AGNETTE - Westerleigh cipő. 17.900 Ft. 5,5 cm sarok

SZALONBAN

Monaco Esküvői Szalon / Westerleigh / AGNETTE esküvői cipő: Fehér, szatén anyag. KIFUTÓ CIPŐ! Készletünkben 37 fehérből van, továbbit nem tudunk biztosítani. A 17.900 Ft-os eladási ár már a kedvezményes ár.
Kiszolgálás a MONACO Szalonban és futárszolgálattal, 1 vagy 2 munkanapos kiszállítással, próbát követő visszavásárlási garanciával. Keressen bennünket igényével!
A cipő a selyemszövetnek köszönhetően szépen illeszkedik a fehér és a halvány ekrü ruhához is, így egyaránt viselhető White, Diamond White és Ivory menyasszonyi ruhához. Elegáns masni díszítéssel ellátott, kecses, trapéz sarokkal és párnázott talpbetéttel rendelkezik, kényelmes viselet. Átlagos lábfej szélességre ajánljuk.

KEDVENC

WESTERLEIGH és Rainbow esküvői cipők:
A MONACO Szalonban Westerleigh és Rainbow cipővel jól jár! Széles modellválaszték. Gyors kiszolgálás a szalonban. Csomagküldést is vállalunk hazai igényre, a próbát követő 48 órán belüli garantált visszavásárlással!Keressen bennünket bizalommal!

HITVALLÁSOM

"Szerencsésnek érzem magam, mert életformaként tehetem azt, amit a legjobban szeretek. Hozzátehetek mások életéhez, vágyaihoz örömet, sikereket!"

Menyasszonyi ruha

ÍRJON NEKÜNK!

KÜLDÉS

GALÉRIA

  BEMUTATKOZÁS    |     GY.I.K.    |     ELÉRHETŐSÉG      |