KERESÉS

INDÍT
23/66

HANNAH - Westerleigh cipő. 26.500 Ft. 8 cm sarok

Szalonban

Monaco Esküvői Szalon / Westerleigh / HANNAH esküvői cipő: Fehér és Ivory (ekrü), méretek 35-41, szatén anyag csipke borítással.
Kiszolgálás a MONACO Szalonban és futárszolgálattal, próbát követő visszavásárlási garanciával 1 vagy 2 munkanapos kiszállítással, a raktárkészlet függvényében. Keressen bennünket igényével!

Westerleigh a termékről: "Kézzel készített exkluzív menyasszonyi szaténcipő, a szatén felsőrészt egy csillogó strasszdísz és fényes tüll anyag díszíti. A platform talpnak és a puha zselés talpbetétnek köszönhetően igazán kényelmes viseletet biztosít. Sarokmagasság: 8 cm (ebből a platform talp 2 cm)."

KEDVENC

WESTERLEIGH és Rainbow esküvői cipők:
A MONACO Szalonban Westerleigh és Rainbow cipővel jól jár! Széles modellválaszték. Gyors kiszolgálás a szalonban. Csomagküldést is vállalunk hazai igényre, a próbát követő 48 órán belüli garantált visszavásárlással!Keressen bennünket bizalommal!

HITVALLÁSOM

"Szerencsésnek érzem magam, mert életformaként tehetem azt, amit a legjobban szeretek. Hozzátehetek mások életéhez, vágyaihoz örömet, sikereket!"

Menyasszonyi ruha

ÍRJON NEKÜNK!

KÜLDÉS

GALÉRIA

  BEMUTATKOZÁS    |     GY.I.K.    |     ELÉRHETŐSÉG      |