KERESÉS

INDÍT
27/66

IRIS - Westerleigh cipő. 25.500 Ft. 5 cm sarok

KÉRHETŐ

Monaco Esküvői Szalon / Westerleigh / IRIS esküvői cipő.
Szín: Ekrü. M
éretek 36-42. Anyag: csipkeborítású szatén.
Kiszolgálás a MONACO Szalonban és futárszolgálattal, 1 vagy 2 munkanapos kiszállítással a raktárkészlet függvényében, próbát követő visszavásárlási garanciával. Keressen bennünket igényével!
Westerleigh a termékről: "Iris egy igazi különlegesség: a telitalpú fazon nagyon fiatalos, és ráadásul kimondottan kényelmes is. A cipőt lágy csipke fedi, levehető bokapántja pedig a megfelelő tartásról gondoskodik. A dupla soros talpbetét, a bőr talpbélés és a puha párnázott belső garantálják, hogy reggelig le sem veszed ezt a cipőt. Sarokmagasság: telitalpú (5 cm). Bokapánt: levehető. Csomagolás: G. Westerleigh doboz".

KEDVENC

WESTERLEIGH és Rainbow esküvői cipők:
A MONACO Szalonban Westerleigh és Rainbow cipővel jól jár! Széles modellválaszték. Gyors kiszolgálás a szalonban. Csomagküldést is vállalunk hazai igényre, a próbát követő 48 órán belüli garantált visszavásárlással!Keressen bennünket bizalommal!

HITVALLÁSOM

"Szerencsésnek érzem magam, mert életformaként tehetem azt, amit a legjobban szeretek. Hozzátehetek mások életéhez, vágyaihoz örömet, sikereket!"

Menyasszonyi ruha

ÍRJON NEKÜNK!

KÜLDÉS

GALÉRIA

  BEMUTATKOZÁS    |     GY.I.K.    |     ELÉRHETŐSÉG      |