KERESÉS

INDÍT
28/66

JASMINE - Westerleigh cipő. 25.500 Ft. 7 cm sarok

SZALONBAN

Monaco Esküvői Szalon / Westerleigh / JASMINE esküvői cipő: Ivory (ekrü), méretek 35-41, szatén anyag csipke borítással.
Kiszolgálás a MONACO Szalonban és futárszolgálattal próbát követő visszavásárlási garanciával, 1 vagy 2 munkanapos kiszállítással a raktárkészlet függvényében. Keressen bennünket igényével!

Westerleigh a termékről: "Kézzel készített exkluzív menyasszonyi szaténcipő gyönyörű csipkeborítással. A 7 cm kényelmi saroknak és a puha zselés talpbetétnek, valamint a valódi bőr talpbélésnek köszönhetően igazán kényelmes viselet. Az állítható pántja tetszés szerint szabályozható, így az optimális és kényelmes viseletről gondoskodik."

KEDVENC

WESTERLEIGH és Rainbow esküvői cipők:
A MONACO Szalonban Westerleigh és Rainbow cipővel jól jár! Széles modellválaszték. Gyors kiszolgálás a szalonban. Csomagküldést is vállalunk hazai igényre, a próbát követő 48 órán belüli garantált visszavásárlással!Keressen bennünket bizalommal!

HITVALLÁSOM

"Szerencsésnek érzem magam, mert életformaként tehetem azt, amit a legjobban szeretek. Hozzátehetek mások életéhez, vágyaihoz örömet, sikereket!"

Menyasszonyi ruha

ÍRJON NEKÜNK!

KÜLDÉS

GALÉRIA

  BEMUTATKOZÁS    |     GY.I.K.    |     ELÉRHETŐSÉG      |