KERESÉS

INDÍT
30/66

JESSICA - Westerleigh cipő. 26.900 Ft. 6 cm sarok

Szalonban

A cipőből több másik középmagas cipőnk mellé (Rainbow, Else) nem tartunk készletet. Vevői kérésre bármely méretben és színben beruházunk belőle, hogy azzal is segítsük a menyasszonyok cipő választását! Kiszolgálás előre egyeztetett módon a MONACO Szalonban és futárszolgálattal 1 vagy 2 munkanapos kiszállítással. Keressen bennünket igényével!  Ár: 26.900 Ft.

WESTERLEIGHT: "Kézzel készített, különlegesen elegáns és nőies exkluzív menyasszonyi szatén szandál, melynek elején csillogó kristályok futnak végig. A puha zselés talpbetétnek és a valódi bőr talpbélésnek köszönhetően igazán kényelmes viseletet biztosít. A kecses bokapánt stabilan tartja a lábat."
Anyaga: ivory/ekrü szatén.

KEDVENC

WESTERLEIGH és Rainbow esküvői cipők:
A MONACO Szalonban Westerleigh és Rainbow cipővel jól jár! Széles modellválaszték. Gyors kiszolgálás a szalonban. Csomagküldést is vállalunk hazai igényre, a próbát követő 48 órán belüli garantált visszavásárlással!Keressen bennünket bizalommal!

HITVALLÁSOM

"Szerencsésnek érzem magam, mert életformaként tehetem azt, amit a legjobban szeretek. Hozzátehetek mások életéhez, vágyaihoz örömet, sikereket!"

Menyasszonyi ruha

ÍRJON NEKÜNK!

KÜLDÉS

GALÉRIA

  BEMUTATKOZÁS    |     GY.I.K.    |     ELÉRHETŐSÉG      |