KERESÉS

INDÍT
38/66

MANDY - Westerleigh cipő. 21.500 Ft. 6 cm sarok

SZALONBAN

Kiszolgálás a MONACO Szalonban és futárszolgálattal 1 vagy 2 munkanapos kiszállítással, a raktárkészlet függvényében. Keressen bennünket igényével!
Westerleigh - MANDY cipő - 21.500 Ft / "HÓNAP TERMÉKE", csak fehérben! 6 cm sarok. A cipő feltüntetett eladási ára a "Hónap terméke" kedvezményes ár, 21.500 Ft. A cipő bemutató fotóknál a Mandy mellett a Jenny modell látható.

Westerleigh a termékről: "Kézzel készített exkluzív menyasszonyi szaténcipő vintage stílusban, gyönyörű csillogó csattal díszítve. A vastagabb, stabil saroknak és a puha zselés talpbetétnek köszönhetően igazán kényelmes menyasszonyi cipő, az állítható bokapánt pedig stabilan tartja a lábat mindemellett nagyon kecses viselet is. Sarokmagasság: 6 cm. Csomagolás: G. Westerleigh doboz."

KEDVENC

WESTERLEIGH és Rainbow esküvői cipők:
A MONACO Szalonban Westerleigh és Rainbow cipővel jól jár! Széles modellválaszték. Gyors kiszolgálás a szalonban. Csomagküldést is vállalunk hazai igényre, a próbát követő 48 órán belüli garantált visszavásárlással!Keressen bennünket bizalommal!

HITVALLÁSOM

"Szerencsésnek érzem magam, mert életformaként tehetem azt, amit a legjobban szeretek. Hozzátehetek mások életéhez, vágyaihoz örömet, sikereket!"

Menyasszonyi ruha

ÍRJON NEKÜNK!

KÜLDÉS

GALÉRIA

  BEMUTATKOZÁS    |     GY.I.K.    |     ELÉRHETŐSÉG      |