KERESÉS

INDÍT
19/38

Mori Lee 101

SZALONBAN

Monaco Esküvői Szalon / Mori Lee - 101 koszorúsruha. Violet (levendulalila) US6 (36), és Blush (halvány púderrózsaszín) US10 (40), US12 (42), US14 (44). A bemutató fotó Eggplant szín. További méretek, színek 16 hét átfutással rendelhetők. A ruha viselhető vállnélküliként, mellnél csipkével fedetten vagy akár hátnál csipkével fedetten, kiemelve a mell dekoltázst. 
Bérleti díj: 32.000 Ft vagy 29.000 Ft. Részletek a márkaleírásban és a MONACO SZALONBAN.  10 % kedvezményt nyújtunk, amennyiben tőlünk van bérelve az esküvői ruha is. A bérlet tartalmazza a ruhát, az alakra igazítást, az esküvő előtti és utáni tisztítást, vasalást. 

KEDVENC

Koszorús ruha - tervezői:
Szalonunkban nemzetközi tervezők kollekcióiból válogathat neves modelleket. A tervezői modelleken az a szín látható, melynél a fotózás történt. Ennek színe sok esetben eltér a készletünkben tartott ruhától. A szalonunkban elérhető színt a ruhaleírás tartalmazza.

HITVALLÁSOM

"Szerencsésnek érzem magam, mert életformaként tehetem azt, amit a legjobban szeretek. Hozzátehetek mások életéhez, vágyaihoz örömet, sikereket!"

Menyasszonyi ruha

ÍRJON NEKÜNK!

KÜLDÉS

GALÉRIA