KERESÉS

INDÍT
27/32

Madeline Gardner - Naida/51133, Wh:38, Iv:38

Szalonban 2

Monaco Esküvői Szalon / Madeline Gardner/ NAIDA- 51133 menyasszonyi ruha.
Készleten: White US8-58' (38), Ivory US8-58' (38). Egy méret bevehető, egy méret kiengedhető. A ruha viselhető alsószoknyával vagy nélküle.
Bérleti díj 229.000 Ft vagy 209.000 Ft a First-/Last Minute esetekre, övvel kiegészítve. Részletek a márka ismertetőnél és a MONACO Esküvői Szalonban.
Ajándék 20.000 Ft ingyen kellék bérlés.
Az ár teljes szolgáltatást tartalmaz: próbákat, menyasszonyi ruhát, a fotón látható övet vagy bármely övünket, alakraigazítást, hosszbeállítást/szabás-varrást, az uszály felrögzítésének kivitelezését, az esküvő előtti és utáni tisztíttatást, vasalást.
10.000 Ft egyszeri díjkedvezmény a Monaco Szalon - Ügyfél közötti legalább 100 km távolsága esetén. Esküvőt követően a ruha visszajuttatása történhet futárszolgálattal.

KEDVENC

Madeline Gardner - MGNY:
Madeline Gardner New York, igényes elegancia, minőség, exkluzivitás. Világszerte kedvelt. Ha olyan Madeline Gardner menyasszonyi ruhát viselne a nagy Nap-on, amit nem lát az oldalunkon, egyeztessen velünk!

HITVALLÁSOM

"Szerencsésnek érzem magam, mert életformaként tehetem azt, amit a legjobban szeretek. Hozzátehetek mások életéhez, vágyaihoz örömet, sikereket!"

Menyasszonyi ruha

ÍRJON NEKÜNK!

KÜLDÉS

GALÉRIA

  BEMUTATKOZÁS    |     GY.I.K.    |     ELÉRHETŐSÉG      |