KERESÉS

INDÍT
13/42

Bianco Evento - Catarina/Dolores, Ivory:Ps46

2019 KOLLEKCIÓ, SZALONBAN

Monaco Esküvői Szalon / Bianco Evento / Catarina-Dolores menyasszonyi ruha.
Készleten: Ivory, PlusSize46-3XL. Egy méret kiengedhető, egy méret bevehető. Viselhető alsószoknyával vagy nélküle. 

Ajándék: 10.000 Ft ingyen kellék bérlés.
Bérleti díj 88.000 Ft, vagy kedvezményesen 79.000 Ft a First-/Last Minute esetekre boleróval kiegészítve, részletek a kategória ismertetőnél és a MONACO Szalonban.
A bérleti szolgáltatás tartalmazza: a ruhát, bármely építő jellegű bolerónkat, a ruhapróbákat szakirányú segítővel (stylist, varrónő), az alakraigazítást, hosszbeállítást/ szabás-varrást, alsószoknyát, az esküvő előtti és utáni tisztíttatást, vasalást.
2./ Bérleti díj 99.000 Ft, vagy kedvezményesen 89.000 Ft a First-/Last Minute esetekre, boleróval, és külön felvehető uszállyal kiegészítve. 
A bérleti szolgáltatás tartalmazza: a ruhát, bármely építő jellegű bolerónkat, a fotón látható övre épített uszályt vagy bármely felrögzíthető uszályunkat, a ruhapróbákat szakirányú segítővel (stylist, varrónő), az alakraigazítást, hosszbeállítást/ szabás-varrást, alsószoknyát, az esküvő előtti és utáni tisztíttatást, vasalást.
5.000 Ft egyszeri díjkedvezmény a Monaco Szalon és a menyasszony közötti legalább 100 km távolsága esetén. Esküvőt követően a ruha visszajuttatása történhet futárszolgálattal.

KEDVENC

HITVALLÁSOM

"Szerencsésnek érzem magam, mert életformaként tehetem azt, amit a legjobban szeretek. Hozzátehetek mások életéhez, vágyaihoz örömet, sikereket!"

Menyasszonyi ruha

ÍRJON NEKÜNK!

KÜLDÉS

GALÉRIA