KERESÉS

INDÍT
13/41

Bianco Evento - Dalila, Ivory, PlusSize:44

2018 KOLLEKCIÓ, HAMAROSAN

Monaco Esküvői Szalon / Bianco Evento / DALILA menyasszonyi ruha.
Hamarosan: Ivory, PlusSize44-2XL. Egy méret kiengedhető, egy méret bevehető. Viselhető alsószoknyával vagy nélküle. 

Ajándék: 6.000 Ft ingyen kellék bérlés.
Bérleti díj 65.000 Ft, vagy kedvezményesen 59.000 Ft a First-/Last Minute esetekre, részletek a kategória ismertetőnél és a MONACO Szalonban.
A bérleti szolgáltatás tartalmazza: a ruhát a  fotón látható övvel, a ruhapróbákat szakirányú segítővel (stylist, varrónő), az alakraigazítást, hosszbeállítást/ szabás-varrást, az uszályfelrögzítés kivitelezését, alsószoknyát, az esküvő előtti és utáni tisztíttatást, vasalást.
2./ Bérleti díj 75.000 Ft, vagy kedvezményesen 68.000 Ft a First-/Last Minute esetekre, csipke vagy kristály övvel kiegészítve. A bérleti szolgáltatás tartalmazza: a ruhát bármely övünkkel, 
a ruhapróbákat szakirányú segítővel (stylist, varrónő), az alakraigazítást, hosszbeállítást/ szabás-varrást, az uszályfelrögztés kivitelezését, alsószoknyát, az esküvő előtti és utáni tisztíttatást, vasalást.
5.000 Ft egyszeri díjkedvezmény a Monaco Szalon és a menyasszony közötti legalább 100 km távolsága esetén. Esküvőt követően a ruha visszajuttatása történhet futárszolgálattal.

KEDVENC

HITVALLÁSOM

"Szerencsésnek érzem magam, mert életformaként tehetem azt, amit a legjobban szeretek. Hozzátehetek mások életéhez, vágyaihoz örömet, sikereket!"

Menyasszonyi ruha

ÍRJON NEKÜNK!

KÜLDÉS

GALÉRIA