KERESÉS

INDÍT
18/41

Bianco Evento - Neve, Ivory, PlusSize:48

2018 KOLLEKCIÓ, SZALONBAN

Monaco Esküvői Szalon / Bianco Evento / NEVE menyasszonyi ruha.
Készleten:  Ivory, PlusSize 48-4XL. Egy méret kiengedhető, egy méret bevehető. Viselhető alsószoknyával vagy nélküle. 

Ajándék: 5.000 Ft ingyen kellék bérlés.
1./ Bérleti díj 59.000 Ft, vagy kedvezményesen 53.000 Ft a First-/Last Minute esetekre. Részletek a kategória ismertetőnél és a MONACO Szalonban.
A bérleti szolgáltatás tartalmazza: a ruhát, a ruhapróbákat szakirányú segítővel (stylist, varrónő), az alakraigazítást, hosszbeállítást/ szabás-varrást, alsószoknyát, az esküvő előtti és utáni tisztíttatást, vasalást.
2./ Bérleti díj 69.000 Ft, vagy kedvezményesen 62.000 Ft a First-/Last Minute esetekre, boleróval, övvel kiegészítve. A bérleti szolgáltatás tartalmazza: a ruhát és bármely építő jellegű bolerónkat, övünket, a ruhapróbákat szakirányú segítővel (stylist, varrónő), az alakraigazítást, hosszbeállítást/ szabás-varrást, alsószoknyát, az esküvő előtti és utáni tisztíttatást, vasalást.
5.000 Ft egyszeri díjkedvezmény a Monaco Szalon és a menyasszony közötti legalább 100 km távolsága esetén. Esküvőt követően a ruha visszajuttatása történhet futárszolgálattal.

KEDVENC

HITVALLÁSOM

"Szerencsésnek érzem magam, mert életformaként tehetem azt, amit a legjobban szeretek. Hozzátehetek mások életéhez, vágyaihoz örömet, sikereket!"

Menyasszonyi ruha

ÍRJON NEKÜNK!

KÜLDÉS

GALÉRIA