KERESÉS

INDÍT
9/12

Wilvorst bőr cipő 0291-448315/.. Ár:49.900 Ft

KÉRHETŐ

Matt fény, enyhén dombornyomott WILVORST kézműves bőr cipő, a fiatalos megjelenésért elegáns és ünnepi alkalomra. A fekete, barna és kék cipők illeszkednek minden színű öltönyhöz.
A WILVORST cipő minőségének fenntartása érdekében a használatot követően kezelje azt cipőviasszal! Válassza ki a cipőviaszból a megfelelő színt, a színtelen is alkalmas, majd vékony, puha ruhával viaszozza be a cipőt alaposan. A cipő a viszt 10-20 perc elteltével képes felvenni. Az idő letelte után a cipőt tiszta puha ruhával törölgesse át, eltávolítva róla a felesleges viaszt. Javasoljuk a cipőt papírba csomagolva eltenni a cipős dobozba, mert a papír magába szívja a nedvességet a cipőről. Mindig használjon sámfát, hogy a cipő megtartsa szép formáját.
A cipő kérhető szalonunkban, illetőleg elérhetőségeinken futárszolgálattal 5 munkanapos kiszállítással, a WILVORST raktárkészlet függvényében. Keressen bennünket igényével!

KEDVENC

HITVALLÁSOM

"Szerencsésnek érzem magam, mert életformaként tehetem azt, amit a legjobban szeretek. Hozzátehetek mások életéhez, vágyaihoz örömet, sikereket!"

Menyasszonyi ruha

ÍRJON NEKÜNK!

KÜLDÉS

GALÉRIA

  BEMUTATKOZÁS    |     GY.I.K.    |     ELÉRHETŐSÉG      |