KERESÉS

INDÍT
20/120

Bianco Evento - Imperia, Ivory, PlusSize:44,46

2018 KOLLEKCIÓ, SZALONBAN

Monaco Esküvői Szalon / Bianco Evento / IMPERIA menyasszonyi ruha.
Készleten 1+1 db: Ivory, PlusSize46-3XL, hamarosan PlusSize44-2XL. Egy méret kiengedhető, egy méret bevehető. Viselhető alsószoknyával vagy nélküle. 

Ajándék: 6.000 Ft ingyen kellék bérlés.
1./ Bérleti díj 65.000 Ft, vagy kedvezményesen 59.000 Ft a First-/Last Minute esetekre. Részletek a kategória ismertetőnél és a Monaco Szalonban.
A bérleti szolgáltatás tartalmazza: a ruhát a fotón látható övvel, a ruhapróbákat szakirányú segítővel (stylist, varrónő), az alakraigazítást, hosszbeállítást/ szabás-varrást, alsószoknyát, az esküvő előtti és utáni tisztíttatást, vasalást.
2./ Bérleti díj 75.000 Ft, vagy kedvezményesen 68.000 Ft a First-/Last Minute esetekre, boleróval, másik övvel kiegészítve. A bérleti szolgáltatás tartalmazza: a ruhát, bármely építő jellegű bolerónkat és övünket, a ruhapróbákat szakirányú segítővel (stylist, varrónő), az alakraigazítást, hosszbeállítást/ szabás-varrást, alsószoknyát, az esküvő előtti és utáni tisztíttatást, vasalást.
5.000 Ft egyszeri díjkedvezmény a Monaco Szalon és a menyasszony közötti legalább 100 km távolsága esetén. Esküvőt követően a ruha visszajuttatása történhet futárszolgálattal.

KEDVENC

HITVALLÁSOM

"Szerencsésnek érzem magam, mert életformaként tehetem azt, amit a legjobban szeretek. Hozzátehetek mások életéhez, vágyaihoz örömet, sikereket!"

Menyasszonyi ruha

ÍRJON NEKÜNK!

KÜLDÉS

GALÉRIA