KERESÉS

INDÍT

Bemutatkozás

SZOLGÁLTATÁSAINKRÓL

Tizenöt nagy elismertségnek örvendő cég válogatott termékeit fogjuk össze, országosan kiemelkedő mennyiséggel. Készletünk széles palettával áll az Ön rendelkézésére, gyártók, stílus, szín és méret viszonylatban egyaránt.

 

Termékeinket gondos előválogatással a felmerülő igények figyelembevételével állítjuk össze, melyek mellé olyan hozzáadott értékeket nyújtunk a ruhabérleti szolgáltatásaink során, melyek az Ön nyugalmát és biztonságát célozzák meg.

MAGGIE SOTTERO, SOTTERO AND MIDGLEY, MORI LEE, MADELINE GARDNER, VICTORIA JANE, RONALD JOYCE, ENZOANI, BENJAMIN ROBERTS, MODECA, TIA, WILVORST, CLEMONT, G.WESTERLEIGH luxus kategóriájú, készletünkben meglévő termékeinket megtalálja katalógusunkban.

KATALÓGUS

BÉRELJEN VAGY VÁSÁROLJON!

A kínálatunkat képező esküvői-, menyecske-, és koszorús ruháink, valamint vőlegény öltözetek a hozzájuk tartozó kiegészítő kellékekkel együtt BÉRELHETŐK ÉS VÁSÁROLHATÓK!
A terméknél jelölt ár a készletünkben meglévő termékünk árára vonatkozik!

LIMITÁLT RUHABÉRLETI RENDSZERÜNK

Kölcsönzéseinknél, hogy a lehető legnagyobb nyugalmát biztosítsuk a hosszú esküvői várakozása alatt, nem tesszük ki Önt a sorozatos ruhakiadásokkal járó izgalmaknak és azok okozta csalódásnak. Limitált 3 db-os mennyiségi ruhabérleti rendszert fejlesztettünk ki, és alkalmazunk több éve. Ezzel óvjuk Önt a sorozatos ruhakiadásokkal szerezhető alakra igazítások maradandó nyomaitól, elhasználódásoktól, sérülésektől.

Szolgáltatásunkhoz a "Limit Garancia"-t mintegy hozzáadott minőségi értéket, ingyenes nyújtunk Önnek. A kifejlesztett bérleti rendszerünk alapján Ön a nálunk lefoglalt ruha 3 ruhakölcsönzési mennyiségének valamelyikére jogosult. A 3 db-os ruhakiadásba beszámítjuk a foglalás pillanatában már rajt lévő foglalások mennyiségét is.

Amennyiben a foglalás és a ruha elvitele közötti időszakban a más részére történő lehetséges két alkalom közül egy tejesítés történik (kibérli Ön előtt valaki más a ruhát), úgy kiértesítést kap tőlünk, egyúttal biztosítva az Ön számára a ruha megtekinthetőségét, és amennyiben igényli, úgy más ruhára történő módosítását.

VEGYE FEL VELÜNK A KAPCSOLATOT!
Maggie Sottero esküvői ruha
Madeline Gardner esküvői ruha
Victoria Jane esküvői ruha
Ronald Joyce esküvői ruha
Enzoani esküvői ruha
Benjamin Roberts esküvői ruha

FOGLALÓ

Foglalóra a bérleti díjak általánosan elfogadott, és sokak által alkalmazott 30-50 %-os részösszege helyett mi mindössze a bérleti díj 25 %-át számoljuk. Ha időközben elállna a szerződéstől, minden indoklás nélkül úgy kezeljük, hogy ne veszítse el a pénzét, ezért bármely szolgáltatásunkba 100 %-os mértékben beszámoljuk, legyen az egy későbbi ruhakölcsönzés vagy bármely termékünk megvásárlása (pl. kosztüm, öltöny, ing, cipő, kellékek).

SZAKÉRTŐI SEGÍTSÉG

Ingyenesen nyújtunk szakértői segítséget az esküvői megjelenés teljes harmóniájához, hogy Ön a legszebbként élje meg legnagyobb ünnepét, az esküvőjét. Szakértő: A Nők Lapja nlesküvő és nlcafe esküvői ruha szakértője, Keczeli Zoltánné Szakály Liza.

ELSŐKÉNT SZERETNÉ A RUHÁBAN A BOLDOGÍTÓ IGEN-T KIMONDANI?
KÉT LEHETŐSÉGE IS VAN ERRE!

VÁSÁRLÁS:

Ruháinkat kizárólag újonnan a neves gyártó cégek hivatalos forgalmazóitól vásároljuk, a gyártók anyaoldalain is feltüntetve bennünket. Ezzel újonnan megveheti a készletünkbe kerülő esküvői termékeket, ruhák esetén az Ön méretére igazítottan. A menükbe kategorizált esküvői világmárkákat kb. 250.000 Ft-tól 430.000 Ft-ig, egyéb esküvői ruháinkat kb 40.000 Ft -tól 150.000 Ft-ig vásárolhatja. A ruha pontos ára a modelltől, valamint egyedi sűrgősségi rendelés esetén annak teljesítési idejétől függ.

ELSŐFELVÉTELES KÖLCSÖNZÉS:

Opciós szolgáltatási lehetőségünk szintén az első IGEN kimondását teszi lehetővé a ruháinkban. A vásárlási árnál jóval kevesebb összeget fizetve úgy élheti meg az oltál előtti elsőként kimondott Igen-t, hogy nem megvásárolja a ruhát, hanem egy méltányos fix díjas felárral kibérli.

Az „Elsőfelvétel” opciós szolgáltatásunk, díja a kölcsönzési díjon felül megfizetendő fix összeg, 30.000 Ft a 100.000 Ft kölcsönzési ár alatt lévő ruháknál, és 50.000 Ft a 100.000 Ft bérleti díj felettieknél.

Ez az első hallásra nem kevésnek tűnő felár garantálja Önnek, hogy a ruhára elsőként számíthat. A felár mértékét az magyarázza, hogy hosszú ideig, sok esetben a teljes esküvői szezonból kimaradhat a ruha kölcsönzése. Szalonunk ezáltal elesik a lekötött időszak bevételi lehetőségétől, felvállalva azt a veszélyt is, hogy azt követően a több hónappal korábban történő ruhafoglalások miatt kicsúszhat a teljes esküvői szezon forgalmából, és azt követően esetleg már csak csökkentett áron képes felkínálni.

HITVALLÁSOM

"Szerencsésnek érzem magam, mert életformaként tehetem azt, amit a legjobban szeretek. Hozzátehetek mások életéhez, vágyaihoz örömet, sikereket!"

Menyasszonyi ruha

ÍRJON NEKÜNK!

KÜLDÉS

GALÉRIA