KERESÉS

INDÍT
1/66

ADELE - Westerleigh cipő. 28.500 Ft. 6 cm sarok

Szalonban

Monaco Esküvői Szalon / Westerleigh / ADELE esküvői cipő: Ár: 28.500 Ft. Fehér és Ivory (ekrü), méretek 35-42, szatén anyag.
Kiszolgálás a MONACO Szalonban és futárszolgálattal, 1 vagy 2 munkanapos kiszállítással a raktárkészlet függvényében, próbát követő visszavásárlási garanciával. Keressen bennünket igényével!

Westerleigh a termékről: "Kézzel készített exkluzív menyasszonyi szaténcipő, melyet az orrán különböző méretű kristályokkal kirakott csík díszít. A 6 cm kényelmi saroknak és a puha zselés talpbetétnek köszönhetően igazán kényelmes viselet. Az állítható pántja tetszés szerint szabályozható, így az optimális és kényelmes viseletről gondoskodik."

KEDVENC

WESTERLEIGH és Rainbow esküvői cipők:
A MONACO Szalonban Westerleigh és Rainbow cipővel jól jár! Széles modellválaszték. Gyors kiszolgálás a szalonban. Csomagküldést is vállalunk hazai igényre, a próbát követő 48 órán belüli garantált visszavásárlással!Keressen bennünket bizalommal!

HITVALLÁSOM

"Szerencsésnek érzem magam, mert életformaként tehetem azt, amit a legjobban szeretek. Hozzátehetek mások életéhez, vágyaihoz örömet, sikereket!"

Menyasszonyi ruha

ÍRJON NEKÜNK!

KÜLDÉS

GALÉRIA

  BEMUTATKOZÁS    |     GY.I.K.    |     ELÉRHETŐSÉG      |