KERESÉS

INDÍT
16/66

DIANA - Westerleigh cipő. 20.900 Ft. 6 cm sarok

Szalonban

Monaco Esküvői Szalon / Westerleigh / DIANA esküvői cipő: Fehér és Ivory (ekrü), méretek 35-41, szatén anyag. Ajánljuk hozzá a cipőklipszeket, melyeket egységesen 3.390 Ft/pár eladási áron kínálunk.
Kiszolgálás a MONACO Szalonban és futárszolgálattal próbát követő visszavásárlási garanciával, 1 vagy 2 munkanapos kiszállítással a raktárkészlet függvényében. Keressen bennünket igényével!
Westerleigh a termékről: "Kézzel készített, nagyon elegáns és klasszikus fazonú exkluzív menyasszonyi szaténcipő. A 6 cm kényelmi saroknak, a puha zselés talpbetétnek és a valódi bőr talpbélésnek köszönhetően rendkívül kényelmes viselet. A Diana modellünkhöz ajánljuk cipőklipszeinket, melyek egyedivé varázsolják a cipőt és a menyasszonyi megjelenést." 

KEDVENC

WESTERLEIGH és Rainbow esküvői cipők:
A MONACO Szalonban Westerleigh és Rainbow cipővel jól jár! Széles modellválaszték. Gyors kiszolgálás a szalonban. Csomagküldést is vállalunk hazai igényre, a próbát követő 48 órán belüli garantált visszavásárlással!Keressen bennünket bizalommal!

HITVALLÁSOM

"Szerencsésnek érzem magam, mert életformaként tehetem azt, amit a legjobban szeretek. Hozzátehetek mások életéhez, vágyaihoz örömet, sikereket!"

Menyasszonyi ruha

ÍRJON NEKÜNK!

KÜLDÉS

GALÉRIA

  BEMUTATKOZÁS    |     GY.I.K.    |     ELÉRHETŐSÉG      |