KERESÉS

INDÍT
19/41

LEILA - Westerleigh cipő. 25.500 Ft. 11 cm sarok.

Szalonban

Monaco Esküvői Szalon / Westerleigh / LEILA esküvői cipő: Fehér és Ivory (ekrü), levehető bokapánttal, méretek 35-41, szatén anyag csipkeborítással.
Kiszolgálás a MONACO Szalonban és futárszolgálattal próbát követő visszavásárlási garanciával, 1 vagy 2 munkanapos kiszállítással a raktárkészlet függvényében. Keressen bennünket igényével!
Westerleigh a termékről: "Kézzel készített, különlegesen elegáns és nőies exkluzív menyasszonyi szaténcipő, melyet diszkrét csipkeborítás díszít. A platform talpnak, a puha zselés talpbetétnek és a valódi bőr talpbélésnek köszönhetően igazán kényelmes viseletet biztosít. Sarokmagasság: 11 cm (ebből a platform talp 2 cm). Bokapánt: levehető."

KEDVENC

WESTERLEIGH és Rainbow esküvői cipők:
A MONACO Szalonban Westerleigh és Rainbow cipővel jól jár! Széles modellválaszték. Gyors kiszolgálás a szalonban. Csomagküldést is vállalunk hazai igényre, a próbát követő 48 órán belüli garantált visszavásárlással!Keressen bennünket bizalommal!

HITVALLÁSOM

"Szerencsésnek érzem magam, mert életformaként tehetem azt, amit a legjobban szeretek. Hozzátehetek mások életéhez, vágyaihoz örömet, sikereket!"

Menyasszonyi ruha

ÍRJON NEKÜNK!

KÜLDÉS

GALÉRIA

  BEMUTATKOZÁS    |     GY.I.K.    |     ELÉRHETŐSÉG      |