KERESÉS

INDÍT
33/66

LOLA - Westerleigh cipő. 29.900 Ft. 11 cm sarok

Szalonban

Monaco Esküvői Szalon / Westerleigh / LOLA esküvői cipő.
Ár: 29.900 Ft. Szín: Ekrü. M
éretek 35-41. Anyag: áttetsző csipkeborítású szatén.
Kiszolgálás a MONACO Szalonban és futárszolgálattal, 1 vagy 2 munkanapos kiszállítással a raktárkészlet függvényében, próbát követő visszavásárlási garanciával. Keressen bennünket igényével!
Westerleigh a termékről: "LOLA az egyik legnőiesebb menyasszonyi cipő az új kollekcióban. Áttetsző csipkeborítása halványan sejteti a lábat, a cipő különlegességét pedig tovább növeli az orr részen található apró virágdísz, valamint a kecses bokapánt. A platform talpnak köszönhetően rendkívül kényelmes viselet, ezt a kényelmet pedig a dupla soros talpbetét és a bőr talpbélés tovább növelik. Sarokmagasság: 11 cm (ebből a platform talp 2 cm). Csomagolás: G.Westerleigh doboz."

KEDVENC

WESTERLEIGH és Rainbow esküvői cipők:
A MONACO Szalonban Westerleigh és Rainbow cipővel jól jár! Széles modellválaszték. Gyors kiszolgálás a szalonban. Csomagküldést is vállalunk hazai igényre, a próbát követő 48 órán belüli garantált visszavásárlással!Keressen bennünket bizalommal!

HITVALLÁSOM

"Szerencsésnek érzem magam, mert életformaként tehetem azt, amit a legjobban szeretek. Hozzátehetek mások életéhez, vágyaihoz örömet, sikereket!"

Menyasszonyi ruha

ÍRJON NEKÜNK!

KÜLDÉS

GALÉRIA

  BEMUTATKOZÁS    |     GY.I.K.    |     ELÉRHETŐSÉG      |