KERESÉS

INDÍT
68/87

Maggie Sottero - MOROCCO, Ivory: 36

Eladás: 379.000 Ft Kölcsönzés: 209.000 Ft - 189.000 Ft

Monaco Esküvői Szalon / Maggie Sottero / MOROCCO menyasszonyi ruha. Egy méret bevehető, egy méret kiengedhető. Viselhető alsószoknyával vagy nélküle.
Készleten: Ivory 36 (US6).


Eladási ár: 379.000 Ft. 
Bérleti díj: 209.000 Ft.
First-/Last Minute bérlés: 189.000 Ft. 
-részletek a kategória ismertetőnél és a Monaco Esküvői Szalonban.
Ruhabérléshez ajándék: 15.000 Ft ingyen kellék bérlés.

A bérleti szolgáltatás tartalmazza a ruhapróbákat szakirányú segítővel (stylist, varrónő), a teljes alakraigazítás szabás-varrását (bőség-hossz), az uszály felrögzítésének kivitelezését, igény szerinti átszabását-levágását, az alsószoknyát, az esküvő előtti és utáni tisztíttatást, vasalást. Esküvőt követően a ruha visszajuttatása történhet futárszolgálattal.

KEDVENC

MAGGIE SOTTERO:
Világhírnév, luxus kollekció elérhető árakon. Az amerikai MAGGIE SOTTERO menyasszonyi ruháival meghatározó világpiaci szereplő, neves nemzetközi szakipari megmérettetések díjasa, köztük a "THE BRIDAL BUYER AWARDS - Best Bridalwear Manufacturer" elismeréssel. Menyasszonyi ruháiban minden nő ellenállhatatlanul vonzó, életre kel az álom. Válasszon Ön is kedvére a MONACO Esküvői Szalonból Maggie Sottero ruhát!

HITVALLÁSOM

"Szerencsésnek érzem magam, mert életformaként tehetem azt, amit a legjobban szeretek. Hozzátehetek mások életéhez, vágyaihoz örömet, sikereket!"

Menyasszonyi ruha

ÍRJON NEKÜNK!

KÜLDÉS

GALÉRIA